Covor decontaminare

COVOR MULTISTRAT PENTRU DECONTAMINAREA SĂLILOR DE OPERAȚIE, UNITĂȚILOR DE TERAPIE INTENSIVĂ, SALOANELOR

În prezent covorașele cu mai multe straturi reprezintă cea mai bună metodă de prevenire a răspândirii contaminării în spațiile de intervenție chirurgicală prin prevenirea introducerii murdăriei și a reziduurilor încărcate cu bacterii. MULTIMAT® este cel mai avansat covor multistrat disponibil pe piață, ușor de plasat și folosit, întotdeauna eficient.

MULTIMAT® este utilizat pentru săli de operație, unități de terapie intensivă, ori de câte ori este necesară asepsia. MULTIMAT® este compus din 30 de folii adezive din plastic subțire, cu o grosimde de 2,40 mm. MULTIMAT® poate fi așezat jos, la baza ușii sau pe cadrul metalic special conceput (PAL), care permite ridicarea acestuia în timpul spălării.

Partea colorată în albastru este tratată cu adeziv acrilic amestecat cu un agent chimic antimicrobian și antifungic special (Benzoizotiazolina-3-onă). Acțiunea sa antimicrobiană distruge agenții patogeni din murdăria și resturile reținute de adeziv (până la 100 milioane de bacterii pe gram). Culoarea albastră a produsului MULTIMAT® indică menținerea progresivă a murdăriei până la epuizare și, datorită schimbării culorii între zonele gri murdare și albastre, permite exploatarea completă a suprafeței.

%d blogeri au apreciat: